Aktuellt

  • Inplanerade Barsbyten i Lund. Välkomna alla som är intresserade av att ta emot och/eller ge Bars. Denna kväll har du möjlighet att på ett enkelt sätt ge dig själv denna vackra gåva eller andra en möjlighet att prova på. Både nya och gamla vänner är välkomna. Var med och delta i det sköna energifält som öppnas när flera arbetar med kroppsprocesser samtidigt.
  • För er som vill prova Bars: Ni är välkomna och ta emot en Barsbehandling under kvällen. Bars är en avslappnande och välgörande behandling som ger dig tillgång till mer av dig, avslappning och glädje. Bars behandlingen tar ca en timme och du ligger skönt och mysigt på en massagebänk och tar emot och öppnar dig för nya möjligheter i livet. Alla som gått en barskurs betalar, 100 kr. För att prova på bars, 300 kr (obs! väldigt förmånligt!). ANMÄL dig och om du har frågor kring dessa kvällar till mig, Eva Ardenmark på +46 (0)734 16 12 77 eller skicka mail till eva@levarp.se. Det finns givetvis också möjlighet att boka privatsessioner hos mig.
  • Barbyten sker jämna veckor kl 18.30 i Lund. Anmälan nödvändig.
  • Barsutbildning hålls efter önskemål. Vill du sluta tänka och bara vara för en dag? Du erbjuds ACCESS BARS utbildning. Under dagen får du möjlighet att ge BARS två ggr och ta emot BARS två ggr. Vi kommer också att gå igenom ett par av de ytterligare verktyg som ACCESS CONSCIOUSNESS erbjuder. Anmäl dig till Eva Ardenmark på 0734-161277 eller via email eva@levarp.se. Kostnad 2200 kr inkl. manual, fika och gotteli gott gott. 1100 kr om du repeterar eller är 16-18 år. Ungdomar yngre än 16 går gratis.
  • Artikel från Hälsa och själmässan i Trelleborg om Bars HÄR.
  • Artikel från Hälsomässan i Lund om Bars. HÄR.
  • Artikel om mig, Eva Ardenmark och min friskhet från Cancer i Aftonbladets bilaga om hälsa – härligt! Se här.