Om mig / Tjänster/ Produkter

Eva Ardenmark

Jag, Eva Ardenmark föddes i Helsingborg och växte upp Malmö. Jag har nu bosatt mig i Lund. Jag älskar att bo och leva i denna lilla mysiga stad och resa över hela världen.

Jag är en frisk, glad, stark och utåtriktad person och jag lever ett spännande liv. Hela mitt vuxna liv har jag sökt medvetenhet och upplysning. Idag har jag nått en nivå där jag vet att allt är möjligt och lever ett liv i glädje och harmoni. Det gör att jag lätt ser ljuset i dig och din enorma potential . Det finns inte längre något sökande efter drama eller svårigheter i livet och  jag identifierar mig inte heller längre med mina tankar och känslor. Mitt inre lugn, min balans och min glädje fyller min och andras värld idag.

Jag utbildade mig till personalvetare på Lunds universitet under 3,5 år till 1993 för att sedan arbeta som chef och ledare, marknadsföringsansvarig samt personalare.

I september 2003 var det dags för mig att stanna upp och omprioritera. Jag ville må bättre och vara gladare. Jag ville vara ledaren i mitt eget liv.

I februari 2004 reste jag till Oneness University i Indien för första gången av totalt 5 besök. Där lärde jag mig  en massa meditationstekniker och healing.

I september 2004 valde jag att gå en 1- årig utbildning till Frigörande Dans inspiratör för Anne Grundel som jag avslutade augusti 2005. Dansen har alltid varit en stor glädje för mig och hjälpt mig att släppa mitt sinne och min kropp fri. Att ha bra kontakt med kroppen är en gåva och en möjlighet.

I augusti 2006 hade jag bröstcancer som gjorde mig klokare, tydligare och fick mig jag lyssna in min kropp och mina behov ytterligare. Nu är jag helt återställd och frisk.

I maj 2008 kom Eric Pearl till Sverige för första gången och jag valde att delta och genomgå level I, II och III dvs utbilda mig till Reconnective Practitioner. Så nu ger jag Reconnective healing och The Reconnection behandlingar när så önskas.

Under 2008 utbildade jag mig till certifierad coach enligt EMCC metoden via Folkuniversitetet i Kristianstad. I januari 2009 utbildade jag mig till Tänkolog – Thinknician hos PA Ståhlberg.

Sedan 2009 har jag utbildat mig till att hålla olika Access Consciousness kurser och håller regelbundet Access Barskurser.

Allt i livet kommer till mig med glädje lätthet och härlighet!

Jag är en pionjär som hittar bra saker tidigt och många gånger före andra så när jag i december 2012 kom i kontakt med den revolutionerande celldrycken ASEA så visste jag att jag hade ett viktigt uppdrag att sprida denna mirakulösa dryck till alla som letade efter den. Här hittar du mer om Asea och Renu28. Jag söker fler människor som är redo att skapa sig en bättre hälsa, ta ledarskapet i sitt eget liv och vill vara med och leka…

På hösten 2014 kom jag i kontakt med BEMER och blev även BemerPartner och förmedlar nu även denna fantastiska mikrocirkulationsapparat som påverkar kroppens egen Fysikaliska Vaskulära terapi.  Här hittar du mer om BEMER.

Jag har och arbetar med människor i alla åldrar och livssituationer. Det som på senare år blivit viktigt för mig är att inspirera och  leda människor till att leva det liv de drömmer om och som verkligen är möjligt.

I december 2014 gick jag min första kurs med Mikael Säflund i Instant Transformation och i hur vi förändrar fältet, som enligt kvantfysiken allt är uppbyggt av,  och som går att förändra utifrån våra hjärtan och val. Detta vill jag hålla kurser om i framtiden så vilka är de oändliga möjligheterna?

Själv upplever jag att jag verkligen är i flödet och det är med glädje jag inleder dagarna och pusslar ihop mitt liv. För mig är det väldigt påtagligt att jag väljer konstant och utvecklas och samtidigt växer i medvetenhet och närvaro. Med tacksamhet och glädje inspirerar jag andra människor till glädje, meningsfullhet och frid. Att leva i nuet och generera framtiden från nuet så som vi vill ha den tycker jag är viktigt och verkligt möjligt.

Tack för vårt möte!