Reconnective Healing®

reconnective-healingReconnective Healing är en form av healing introducerad av amerikanen Eric Pearl. Den stämmer in dig i en ny frekvens, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan. Kropp och själ balanseras och samstäms. Helandet börjar då du kommer för healing och fortsätter verka efter besöket. Min roll är att vara en kanal för energin från universum åt dig. Behandlingstillfället tar ca 45 minuter

Eric Pearl säger ”Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig; om du har verklig tur kommer ditt helande i en form du inte ens har kunnat tänka dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig.” Så var gärna förväntansfull utan att förvänta dig något speciellt. Var närvarande och uppmärksam på vad som händer i kroppen och runt om dig under sessionen.

Under sessionen ligger du på rygg på min massagebänk med slutna ögon. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit utanför din kropp och leder energifrekvensen till dina energikopplingar.
Det rekommenderas av Eric Pearl att du kommer för healing en till tre gånger. Det ska vara fullt tillräckligt för att nå ett gott resultat.

Om du vill läsa mer om Reconnective Healing så finns här en länk till mer information.